Najnovšie recenzie zo sekcie Pleťové oleje
Za mňa zatiaľ super. Nezanecháva mastný film, krásne sa vstrebe do pokožky a úžasne fonia.
- olejček používam večer po vyčistení pleti, je fantastický
- olejček používam vždy po vyčistení pleti a je super
naj výrobok na všetko
Upokukuci produkt,prijemny pocit
- Výborný produkt
- Výborný produkt
- v pohode
- prijemna konzistencia
- no, cakala som, ze to bude voniet po ylang-ylang viac, teda tak celkovo ta vona nie je az tak vyrazna, co som chcela
no, cakala som, ze to bude voniet po ylang-ylang viac, teda tak celkovo ta vona nie je az tak vyrazna, co som chcela, a za ty peniaze by to mohlo voniet viac
- Predčasný olej na pleť pred opalovanim
S produktom som vysoko spokojná,olejček je kvalitný,príjemný na pokožku.pleťje po ňom vláčna,hebká na dotyk .Vrelo odporúčam všetkým, ktorý majú radi kozmetiku na olejovej báze.
- Nádherná vôňa
- Hydratuje
- Dodá pleti jemne hnedý tón ako po opálení
Tento olej používam už dlhšie, je výborný na zrelú pleť, proti vráskam, výborne premasťuje pleť, odporúčam.
Je to väčšie balenie 25ml, ako inde - je len 10 ml, celkovo spokojnosť
Obľúbený produkt, krásne vonia, úžasný na pokožku, máme ho doma vždy, má všestranné využitie, na telo na tvár, na ruky, na masáž, pôsobí na pokožku hojivo.
Prísada do masných kremov
najlepsia kvalita, nikdy ma nesklamal, vsestranny pomocnik, bez neho nikam neodidem :)
Najkvalitnejší argan. olej aký som kedy mala.
Topka. Mala som dlhodobo šupinatý pupienkový ekzém na čele, dávala som si na to všetko možné- kokos. olej, zinkovú masť atď…a nič! Vyzerala som ako prašina prašivá. Už po prvom použití viditeľné zlepšenie, o 1 a 1/2 dňa takmer zmizol. Neuveriteľné. Vrele doporučujem na suchú atopickú pokožku. Celkovo s olejčekami od Ordinary mám len dobré skúsenosti.
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »