Najnovšie recenzie zo sekcie Pleťové oleje
Ako sa mám vyjadriť, keď ste mi produkt nedodali ani po 10 dňoch? Sľúbili ste oneskorenie o 2-3 pracovné dni, ale tie už tiež prešli. To si robíte z ľudí bláznov? Najprv si skontrolujem, či tovar bol vôbec dodaný. Nechápem tú bezočivosť ešte sa pýtať, či som s produktom spokojná a či odporúčam svojim priateľom vaše služby. Takto som si to skutočne nepredstavovala.
Olej je ok, používam ho večer na tvár, vôňa je "olejová" ale po nanesení na pokožku rýchlo vyprchá a olej sa rýchlo vstrebe a nezanecháva pocit mastnoty. Som spokojná.
- užasný
- mám veľmi suchú pleť a olej je voľba
- má kvapátko
Mám veľmi suchú a problematickú stašiu pleť, takmer na všetko reaguje alergicky. Nezanecháva taký nepríjemný glycerínový lepkavý film, pekne sa vstrebá najmä spolu s krémom. Olejček môžem používať okrem očného okolia aj s krémom či tesne pred ním, používam Vichy magistral, ťažko nájsť niečo, po čom sa nevyhádžem. Pekne sa to spojí a dá sa vmasírovať so pokožky. Už som si objednala aj sérum, ešte naň čakám.
Som spokojná s výrobkami Saloos.,
skúšala som aj iných výrobcov a iné výrobky ., ale nedá sa porovnať .. ,
vždy sa vrátim k overenému výrobku od Saloos kde som 100% spokojná s kvalitou.
Ďakujem !
Veľká spokojnosť s olejčekom, pleť je jemná a výrazné zlepšenie po akné už po pár dňoch používania. Taktiež perfektné použiť pod make up.
- Je bez voni, je mastny co mi cez zimne obdobie vyhovuje.
- Super olej,používam hlavne večer na moju pleť,dcérka používa na suchú pleť s ekzémom
- pridať do krému a super na zreljšiu pleť
Používam v kombinácii so šipkovým olejom,hlavne na večernú masáž pleti
Výraznejšia vôňa, možno niekomu bude vadit, ale mne to vyhovuje. Používam v kombinácii s arganovym olejom ... Určite ešte objednam
- intenzívna prirodzená vôňa
Je to jediný olej, ktorý môžem používať na tvár kvôli alergii. Skúšala som argánový, mrkvový, marhuľový, makadamiový a na všetky mám alergiu, takže mandľový olej hodnotím pozitívne z hľadiska znášandlivosti, aj kvality:-).
Super olej. Najlepší zo Saloosu, vôňa je úžasná.
- výborný na mastnú pleť
- je to suchý olej, rýchlo sa vstrebe
- výborná pumpička
Určite odporúčam, olej sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film. Cena je v pomere k množstvu výborná. Som veľmi spokojná, pravdepodobne kúpim znovu. Mám mastnú pleť - používam ho iba na noc. Ale podľa mňa je vhodný pre každý typ pleti, pre suchú napríklad na deň.
- moja manželka je veľmi spokojná
- Vynikajú výrobok na všestranné využitie
- dobry, vyhladi plet, ale mne az tak nepremasti, pouzivam 1-2x do tyzdna na noc, pripadne si dam nan este nocny krem
- uzasny, hned po prvom pouziti som bola milo prekvapena
- nenechava mastny film, ale uplne hebku a vyhladenu plet
- Rychlo vsiakne, vyborny aj na tvár
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]