Najnovšie recenzie zo sekcie Pleťové oleje
- používam už dlho, mala som problematickú pleť, ale po používaní oleja sa mi výrazne zlepšila, netvoria sa vriedky, neupcháva póry, pleť je hydratovaná a vyhladená. Ráno ho kombinujem so šípkovým olejom.
Bol mi doporučený
- Za mňa najlepší pleťový olej,neviem síce,či pomáha na vrásky,ale na moju suchu pleť na noc je naj
- Vyborne sa po natreti tohto oleja hoja rany. Mam to odskusane na sebe, priatelovi a ocinovi po operaciach. Odporucam
Používam pravidelne suché oleje na tvár, telo i vlasy. Skúsila som túto, pre mňa novú značku. Olej spĺňa požadované kritériá, stihla som vyskúšala na tvár a telo. Nateraz spokojnosť za primeranú cenu.
- výborný na pleť
- Používame ho na tváričku dcéry, ktorá mala červené a trošku zapálené líčka a po krátkom používaní oleja, sa tvárička vyčistila.
Produkty poznám, nakoľko ich dlhodobo používam. Výrobky tejto značky sú úžasne a cenovo dostupné. Vrelo odporúčam. Som s nimi nesmierne spokojná.
- neter určite bude spokojná, má problémovú pleť a rollka je dobré riešenie
dlhe roky ho pouzivam, mam ho stale so sebou
Mám ho už druhý krát a som veľmi spokojná,moja pleť je po ňom dostatočne premastená a jemná bez zápalových reakcií.
- velmi spkojny
- výborne zvláčňuje pokožku
- ostáva po aplikácii jemná pokožka
vhodný pre suchú, citlivú pleť
zjednocuje farbu pleti
veľmi dobrá prírodná kozmetika, vhodná pre alergickov
v kombináci s micelárnou vodou sa krásne rozotiera, pleť je hebká, vypnutá
- som veľmi spokojná, odporúčam
- príjemný olejček, variabilné použitie
odporúčam nákup
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »