Najnovšie recenzie zo sekcie Pleťové oleje
- Skvelý olejček, pleť je hydratovanejšia
- je po ňom veľmi dobrá pleť
Olejcek pouzivam uz dlho. Je uzasny!
Najkvalitnejší, s dlhou tradíciou tea tree olej.
Opunciový olej je veľmi ťažko zohnať v EU a tento mi príde kvalitný objadnala som už niekoľký raz.
- Wooden spoon Rascový olej je výborný pomocník v starostlivosti o pleť. Používam ho do zmesi olejov na pokožku v oblasti očí. Moje spokojné zákazníčky sú aj vašou dobrou reklamou. A kto by sa v dnešnej dobe nechcel páčiť? Tak milé ženy nech sa páči…
- skvelý na zrelú pleť
- úžasne vonia
Príjemne hydratuje a zmäkčuje aj veľmi suchú kožu
skvelý. poznám tento produkt už rok , je veľmi príjemný
- Úplná topka olej
- Krásna vôňa
- Krásna farba
- Zjednocuje tón pleti
- Okamžitý efekt
Najlepší olej na pleť. Krásne zjednotí tón pleti, netreba používať žiadne bb krémy. Make up roky nepoužívam, mám bezproblémovú krásnu pleť aj vďaka používaniu výlučne pleťových olejov saloos, ktoré sú čisto prírodné. Žiadne vysúšanie ani mastne ligotajúca sa pleť po ňom nie je. Je jednoducho skutočne najlepší. Ako pri všetkom je ale dôležité ho prestriedať a opäť sa k nemu vracať aby pleť mala spestrenie:):) ja ho striedam na noc so slivkovým, granátovým jablkom, ružou, cez deň z olejom z malinových jadier, ylang ylangom
- Retinol zvyknem aplikovať face-rollerom, na druhý deň mám potom znateľne rozjasnenejšiu a vypnutejšiu pleť. Mám pocit, že ak si olej nanesiem na tvár len rukami, efekt nie je taký výrazný, z čoho usudzujem, že tento produkt treba poriadne zapracovať do tváre, aby plnil svoj účel.
Retinolový olej je jeden z tých mastnejších olejov, rozhodne nemá matný finiš.
Prvá reakcia bola v pohode, seriózne hodnotenie si vyžaduje dlhšiu dobu používania, rozhodujúca je pokožka. Zdá sa, že nebudú problémy.
- pernickova vianočná vôňa prekrásna
- pomáha proti vráskam
- moj dlhoročný produkt a môžem naozaj odporúčať bez tej vône si to už neviem predstaviť ♥️
- cena zodpoveda kvalite balenie dlho vydrží
Viditelne zlepsenie pleti.Odporucam
cestovne balenie.
Bol fajn. Odporúčam. Na zlepšenie imunity a potlačenie chronického zápalu.
- bez lepku, jemne sladká kaša
- ľahko vstrebateľný
- Hydratuje pleť
Príležitostne používam, robím si vlastný test výrobkov, ktoré mi najviac vyhovujú pravidelne odoberám. Dosť hustý, zanecháva olejový film, pomalšie sa vstrebáva. Vyberám si ho podla okolností, pokožku nedráždi a je svojim spôsobom výživný.
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »